lauantai 12. maaliskuuta 2016

Blogin aika oikein ja kuulumisia

No niin nyt pitäisi olla blogissa aika oikein. Kiitos Päivi neuvoista, rupesin tutkimaan asetuksia ja sieltä löytyikin ihan Helsingin aika :)

Ollaan pidetty Hessun kanssa tokon treenaaminen vähän vähemmällä. Viime viikon sunnuntaina oli kuitenkin Ninan tokot ja keskityttiin Hessun maahan menoon (kun se juoksee poispäin minusta). Ninan avustamana saatiinkin ihan hyviä maahan menoja, vaikka välillä Hessu ei pysähtynyt lainkaan tai jäi seisomaan. Lisäksi tehtiin kaukoja häiriöllä ja lopuksi katso -pyynnöllä kontaktin pitoa, vaikka Nina heitteli hanskoja ja muutenkin möykkäsi ja häiriköi Hessun takana. Ohjattu nouto sujui hyvin, kuten myös luoksetulon stopit.

Viimeksi treenattiin viime maanantaina hallivuorolla. Tehtiin sielläkin tuota maahan menoa ja katsekontaktin pitoa häiriössä. Lisäksi seuraamista, peruutusta ja paikallaolot. Ohessa yksi kuvakin paikallaolo -treenistä.

Huomenna olisi seuraavat Ninan tokot ja ajattelin jos tehtäisiin  kierto-, hyppy- noutoliikettä. Ja sitten lisää tuota maahan menoa ja häiriötreeniä. Jos nimittäin saan häiriöistä huolimatta pidettyä Hessun huomion / kontaktin minussa, niin se tekee myös liikkeet oikein.


Hessu saavutti Veikkolan Koirakerho ry:n vuoden 2015 tokokoirakisassa toisen sijan :) Kyllä me siis jossain kokeissa ollaan viime vuonna onnistuttukin.

Ratsastuskisojen jälkeisenä sunnuntaina oli ratsuna jälleen Arska ja se oli tosi kiva! Tehtiin keskiympyrällä taivutusta ulospäin ja siitä vastalaukkanostoja. Saatiin onnistumaan hienosti, vaikka toinen suunta vaatikin minulta paljon enemmän, kun on Arskalle niin paljon vaikeampi. Muistaakseni kesäkuussa on tulossa meidän tallilla viralliset kisat ja mietinnässä on , josko uskaltaisin osallistua Helppo B / K.N. - SPECIAL 2009 luokkaan. Täytyy nyt katsoa, miten tässä ratsastuksessa edistyy. Tässä vielä yksi kuva meidän kisoista, kuvassa näkyy myös upea maneesi hyvin. Tällä kertaa kenttä rakennettiin siis maneesin katsomon päähän ja muut odottivat takaosassa. Ensin verkattiin 5 ratsukkoa yhdessä koko kentällä. Kuvassa taidetaan mennä keskikäyntiä.


Ulkonahan jopa paistaa hiukan aurinko :) Kohta Hessun kanssa pitkälle lenkille ja sitten ruokakauppaan. Pikkulenkki tehtiinkin jo kotikalliolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti