sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Tokokokeet 27.2.2016 ja muutakin


En ymmärrä miksi tähän blogiin tulee väärä päivämäärä jatkuvasti? Jos joku tietää, miten sen saa korjattua, niin kertokaa...

Eilen aamutuimaan lähdimme Hessun kanssa TOKO-kokeeseen Lohjan Lägi-Areenalle. Meille molemmille uusi paikka, mutta oli kyllä hieno ja tilava. Ainoastaan kaikuminen hiukan häiritsi. Tässä sisäkuva hallilta ennen koetta. Kuva on siis kehän ulkopuolelta kehään päin. Kerrankin oli kunnolla tilaa myös kehän ulkopuolella.


EVL -luokassa oli neljä osallistujaa ja me Hessun kanssa kakkosina. Menestystä ei tälläkään kertaa tullut ja saatiin täsmälleen sama surkea loppupistemäärä mitä edellisissäkin kokeissa ja nollia siis pitkä rivistö. Paikalla istumisen Hessu teki 10 arvoisesti ja makaaminen + luoksetulokin muuten hyvin, mutta loppuääntely vähensi pisteitä ja siitä 8,5. Linkeistä videot liittyen näihin liikkeisiin. Hessun ääntely kuuluu luoksetulon lopussa hyvin, eipä ole tuotakaan ennen tehnyt. Me siis olemme toiset vasemmalta. Jennille suuri kiitos kuvaamisesta.



Kaikki muut liikkeet tehtiinkin putkeen, mikä on EVL:ssä harvinaista. Oltiin harjoiteltu palkkaamattomuutta sen mukaan, että edes yksi tauko olisi ollut välissä. Laitan tähän myös videon meidän kaikista muista liikkeistä ja suurin osahan epäonnistui. Hessu oli kokeessa kovin häiriöherkkä ja videolta näkeekin, miten se reagoi jokaiseen kehän ulkopuolelta kuuluvaan ääneen ja katseleekin lähes kokoajan kehästä poispäin. Hessu ei kuunnellut käskyjä kunnolla ja näytti kesken liikkeidenkin unohtavan mitä oli tekemässä (esim. kaukoissa ei kuunnellut lainkaan ja katselikin ihan eri suuntaan). Jostain syystä ei myöskään mennyt ruudussa maahan, vaikka meillä on ollut enempikin ongelmana sen ennakoiminen.

Vaikeaa tämä kyllä on, kun Hessu oikeasti osaa treeneissä nämä kaikki liikkeet (eikö kaikki kotona osaa...:). Palkkaamattomuustreeniä ehdottomasti lisää, mutta en oikein tiedä miten tuota häiriötreeniä saisi harjoiteltua, se kun korostuu Hessulla minun jännittäessäni ja treeneissähän ei minua jännitä. Täytyy jotain yrittää kehittää tai sitten luovuttaa. Tässä siis vielä meidän loppuliikkeet, joista saatiin vaatimattomasti seuraavat pisteet: tunnistusnouto = 8, Z = 8,5, seuraaminen = 7,5.

https://www.youtube.com/watch?v=I4Q2u7q_Z0I

Paikan päällä Hessu kyllä käyttäytyi ihan kivasti, eikä sitä edes jännittänyt olla paikallaolossa ison hoffiuroksen ja rotikkanartun välissä :)

Tässä vielä Hessu autossa kokeen jälkeen.



Kokeen jälkeen tehtiin kotona reipas tunnin lenkki ihanassa auringon paisteessa. Milo & isäntä tekivät puolet lenkistä ja hyvin Milokin jaksoi (ei näyttäneet polvet jäykiltä lainkaan).

Illalla suuntasin vielä Vitträskin  Ratsastajat  Ry:n kevätkokoukseen. Matkalla oli pakko ottaa kuva ihanista varsoista :) Tänään taas ratsastamaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti